Over Ons

Welkom bij Orange Soul Media

Wij focussen niet alleen op het optimaliseren van campagnes en strategiëen, maar ook op het analyseren en automatiseren van data. 

Wie zij wij?

Wij zijn een digital marketing agency met specialisatie in het analyseren en optimaliseren van betaalde marketing campagnes.

Onze Missie

Zoveel mogelijk bedrijven helpen inzicht te geven in hun marketing data, zo effcient mogelijk campagnes draaien en zo veel mogelijk budget besparen.

Waar zijn wij goed in

Onze 6 C's

01.

Collect

Wij verzamelen eerst zo veel mogelijk informatie over de verschillende data bronnen en waar de behoeftes liggen.

02.

Combine

Wij combineren de informatie die wij vinden met de behoeftes van de klant om vervolgens een stappenplan te maken.

03.

Convert

Zodra het stappen plan er is gaan wij aan de slag met het converteren van data indien nodig is zodat het gebruikt kan worden. 

04.

Create

Na het stappenplan zullen wij de campagne starten, strategy in gang zetten of dashboard bouwen. Afhankelijk van de dienst die afgenomen wordt.

05.

Conclude

Wij zullen gezamelijk met de klant het werk evaluaren en waar nodig de volgende stappen zetten.

06.

Continue

Wij zullen doorgaan met het verbeteren van onze diensten om een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen aan de klant.

Waarom voor ons kiezen?

Van adviezen tot uitvoerend werk! Wij streven ernaar om ieder project als een unieke situatie te beschouwen en zullen daarom altijd op maat advies geven.

Voor ons is het belangrijk dat de klant krijgt wat hij wilt. Onze adviezen zullen wij altijd aanpassen aan de best mogelijke situatie.

Wij zijn erg resultaat gedreven. Duidelijk afspreken over wat dat resultaat inhoud is daarom ook van groot belang.

Wij zullen altijd kijken naar hoe wij het budget zo efficiënt mogelijk kunnen besteden.  Dit betekend soms dat we niet alles zullen uitvoeren, maar dat we focussen op datgene wat het meeste effect zal hebben.

Ons team bestaat uit ervaren specialisten die in diverse sectoren gewerkt hebben. Onze diensten zijn toepasbaar op iedere type bedrijf.

Wil jij meer weten?

Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden